onsdag 1 juni 2011

Leeeeedig dag! :)

Äntligen en ledig dag! :)
Nästan iaf....ska eventuellt iväg och handla sommarpresent till chefen med söta Nina senare idag men det ska nog inte bli så ansträngande :)

Igår blev vi ÄNTLIGEN klara med sommarschemat på jobbet! Som det har kämpats med detta schema....galet så många timmar det kan ta att pussla ihop lite arbetspass.
Blir tyvärr inte så lång vila från schemaarbetet eftersom nästa bemanningskrav ska läggas snarast men det känns skönt att iaf få koncentrera sig på en ny period.

Det börjar närma sig semestern :) Jag har sen semester i år så den börjar inte förrens v.29 men det går fort dit nu. Innan dess har jag bokat in ett litet besök och midsommarfirande hos lillasyster och Andreas i Södertälje :) mys! Ska bli kul att se nya lägenheten som de flyttade in i igår.

Något som också närmar sig nu är finalen i Big Brother.
Tycker det var ett elakt påhitt att låta Sara och Simon tro att de var i final för att sen skicka hem en av de men det är väl grejen med BB, man vet aldrig vad som ska hända.
Jag tycker iaf att det har varit en riktigt rolig omgång den här säsongen och jag hoppas och håller tummarna för att underbara Simon tar hem vinsten! :)
Vet inte hur många gånger jag skrattat så tårarna rinner åt hans och Martins påhitt.
Det blir spännande på måndag när det är final!

Kanske dags att ta tag i den här fina dagen nu...blir lätt att man slösar bort några timmar när man väl är ledig för att det är så skönt att inte göra nånting men nu är det slut på det för idag!
Funderar på att pysa bort till djuraffären och köpa lite nya växter till mina stackars fiskar som har det väldigt tråkigt i sitt lilla hem nu för tiden. Kanske blir lite ommöblerat också när akvariet ändå ska storstädas och tömmas på vatten så att det går att flytta på.

Jaja, det får nog bli två minuter i den härliga solen på balkongen först! :)

Ha en bra dag!

1 kommentar:

  1. Längtar så mycket tills du kommer! :D
    Önskar också att du kunde vara här nu så vi kunde
    gått och kollat på bb-finalen live.
    <3

    / lillasyysteeeeeeeeer

    SvaraRadera