lördag 8 januari 2011

Nu ska vi se...

Skulle ju göra ett nytt försök med bilder och det ser iaf i förhandsgranskningen ut som att det fungerar nu så jag la in en liten bild från nyårsafton ute i "hönshuset".



Det blev ännu en härlig vinst för Troja i onsdags :D 6-3 mot Tingsryd.
Så himla skönt att det verkar ha vänt lite nu...men en match åt gången. Ny match idag, mot Mora, hoppas på lika härligt resultat då.
Efter hockeyn i onsdags blev det utgång på Harrys. Massa folk och en rolig kväll! :)

I torsdags vaknade jag och fick se tråkväder utanför fönstret. Trotsade dock ovädret och promenerade bort till Lina där Linda bjöd på god lyxfrukost :) Mums!
Eftermiddagen spenderades i soffan med boken "The secret". Mycket intressant läsning så sidorna bläddrades i rask takt och tankarna började snurra rejält i huvudet. Nyttig läsning! :)
På kvällen bar det av till Växjö för att gå på bio. Var meningen att vi skulle se The tourist men eftersom internetsidan strulade när biljetterna skulle bokas så hade vi oturen att komma fram till en biosalong där det endast fanns 1 plats kvar. Attans! Bara att tänka om! Kollade över vilka andra filmer som visades och genom att utgå från i vilken biosalong det fanns bäst platser så valdes filmen Tron Legacy som plan B. Tyvärr visade det sig vara ett ganska uselt val eftersom vi alla fyra tyckte filmen var kass och 3D-effekterna som skulle ingå imponerade inte heller. Menmen en trevlig kväll iaf :)

I fredags var det dags för lite jobb. Gick finfint!
På kvällen bar det återigen av till Fröken Gustavssons lägenhet för att äta tacos och kolla på lets dance å film. Fick också ett första möte med söta lilla valpen Muscot som flyttade in hos Lina i fredags :) Så söt, så söt!



Igår var en lördag som hela tiden kändes som en söndag.
Vid lunch blev det ett litet besök på donken med Karin, Tobbe och lilla Selma. Sen bar det av med syster Elin och Andreas upp till mamma och pappa för myskväll med familjen. Max och Malte kom också på besök när andra syster Tess och hennes Andreas skulle få en kväll för sig själva :)



Om en stund är det hockey igen! :) Hoppas på ett lika bra resultat som sist.
I övrigt står det tvättdag på schemat här idag så nu är det nog dags att kila ner i källaren och hänga upp lite kläder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar